Info inför SWEETs

Nästa vecka är det SWEETs! Här följer lite information inför veckan.

Måndagen

ST-Workshop på eftermiddagen är full. Alla som anmält sig via enkäten har fått plats. Det går förstås bra att vara med på resten av programmet fram till workshopen utan att anmäla sig någonstans.

NordFEM – How do me move forward in the Nordic countries kl 10:30 – 12.00 är ett informellt möte för alla som vill engagera sig i utvecklingen av akutsjukvård i de nordiska länderna. Programmet under eftermiddagen är föreläsningar om framgångsfaktorer och särskilda förutsättningar i våra respektive länder. Då presenteras också de första resultaten från akutsjukvårdens eget kvalitetsregister – SVAR. Vi avrundar med ett mer informellt möte med en sammanfattning av våra slutsatser från dagen.

SENA har satt samman ett spännande program under eftermiddagen som förstås är relevant för både läkare och sjuksköterskor.

Kvällen: På hotellet serveras en buffé till självkostnadspris och det går bra att köpa mat i baren. Bandet Staring at Cows spelar i lobbyn från kl 19. Alla är välkomna att vara med, även de som inte är med på SWEETs den dagen.

Tisdagen

The Teaching Course inleds med Rob Rogers föreläsning i Gyllene salen. Därefter fortsätter kursen i lokalen Prins Eugenes Salong på andra våningen.

The Critical Care course har alla föreläsningar i Gyllene salen och där är även simuleringarna. Workshops är på andra våningen i lokalerna Saltsjöqvarn och Waldermarsudde.

Kvällen: Konferensmiddagen startar kl 19 för alla som har anmält sig. Alkoholfri dryck ingår, annars fick det dryckesbiljetter att köpa i baren. De som inte är anmälda till middagen kan anmäla det i registreringen och får då gå till självkostnadspris. Vi vill vädja till de som inte tänker gå på middagen att omgående anmäla det till sweets@swesem.org så att vi kan spara in den pengen. Det går inte att överlåta sin middagsbiljett till någon annan eftersom den finns på namnskylten.

Onsdagen

Kvällen: Det kommer att finnas en buffé till självkostnadspris på hotellet. Kl 21 börjar karaoken. Alla är välkomna att vara med, även de som inte är med på SWEETs den dagen.

Torsdagen

Missa inte chansen att visa dina kunskaper i EKG-tävlingen SWEETHEARTS! Ingen anmälan krävs utan man är med via en weblösning för att kvalificera sig till finalen. Ett bra tillfälle att lära sig mer om EKG.

Fredagen

De som anmält sig till ultraljudsprogrammet och barnprogrammet har fått plats.

Observera att Ultraljud av buk – appar och gallblåsor ersätts av Ultraljud av hjärta och cirkulation.

Vi ser fram emot en spännande vecka!