Vi flyttar!

Vi har under de senaste veckorna förberett oss för olika scenarier i fall pandemiläget skulle försämras. Det här var inget lätt beslut men det är svårt att blunda för realiteten i dessa tider. En del regioner har under de senaste dagarna även utfärdat konferens- och reseförbud för sina medarbetare. Utifrån det och med tanken på den förväntade belastning på vården ser vi ingen möjlighet att genomföra SWEETs22 i slutet av mars, om bara två månader. 

Det var den dåliga nyheten. Den bra nyheten är att vi flyttar fram till förhoppningsvis lugnare pandemitider – strax efter sommaren, mer exakt till den 14 – 16 september! 

Platsen kommer vara den samma, programmet kommer vara detsamma och om du har köpt din biljett kommer den kunna användas på exakt samma sätt. Om du av någon anledning inte kan delta i september och behöver lämna tillbaka din biljett ber vi dig att höra av dig till sweets@meetagain.se

För dig som har bokat en precourse plats och vill tenta av en av deltentamina kommer dessa också flyttas fram till den 12 – 13 september 2022. Du som har anmält dig behöver inte göra något, hör av dig endast om du vill lämna tillbaka din plats.

Och för alla som tycker att det är långt till september har vi en ytterligare bra nyhet. Den 1:e april kommer vi även hålla en digital endags SWEETs – DigiSWEETs – som ett litet plåster på såret. I samband med det kommer vi även ha SWESEMs årsmöte. 

Mer info om program kommer snart, men du kan redan nu önska ledigt den 1:e april – och nej, detta är inget aprilskämt ????

Håll dig glad, håll dig frisk, så ses vi i april på skärm och i september på riktigt. 

/SWEETs22-gruppen – Matthias, Michael, Alice och Daniel

Leave a Reply